dimecres, 28 de gener de 2009

Psssst, silenci, estem rodant!

Increïble!
Crec recordar que ja he utilitzat aquesta paraula abans però no en trobo cap millor per definir tot el que es pot fer amb una càmera, un ordinador i un grup de persones amb moltes ganes de treballar.
Recordo el dia que ens van dir que hauríem de fer una pel·lícula:
- Una pel·lícula????

D'això ja fa 5 mesos... Al principi semblava fàcil però la cosa s'anava complicant: s'ha de planificar cada escena, cada detall, cada pla, quant durarà, quina música sonarà, fins i tot els detalls que poden semblar més insignificants es fan importants: quina roba portaran els personatges? Quin pentinat? Fins i tot les sabates, tot és igual d'important i imprescindible per que tot surti bé.
Els dies passen ràpid i mentre vas treballant t'adones que ets capaç de fer coses abans inimaginables.

El rodatge avança i comencen a sorgir les dificultats, però res tan important com per que no es pugui solucionar... el que més ens costa és posar-nos d'acord. Onze persones poden tenir opinions molt diverses i tothom vol dir la seva, és clar!
Al final l'esforç ha merescut la pena, tots hem quedat satisfets amb el treball realitzat, a mesura que anàvem veient els resultats les nostres cares s'omplien de somriures i alegria.
M'imagino la il·lusió que pot fer a un grup d'alumnes que poden comptar els seus anys amb els dits de dues mans, fer un curt amb tot l'esforç i satisfacció que això representa.
A més he vist la gran quantitat de recursos que hi ha per realitzar un projecte com aquest i crec que és possible i fins i tot necessari portar-ho a l'escola.

Molta merda companys!